2023ko "Zhongda Sports Cup" Soka Jauzi Lehiaketa Zibo Geltokia

Abuztuaren 25etik abuztuaren 28ra, Shandong Probintziako Kirol Bulegoak, Shandong Rope Skipping Sports Association, Zhongda Sports Industry Group Co. Ltd., Babestutako Rope Salto Lehiaketa (Zibo Station) abiatu zen Zibo hirian.

2

Udako oporretako esperientzia baten ondoren, Shandong-eko soka-jauzi zale asko aspalditik zeuden lehiaketa hau probatzeko gogoz.Ekitaldiaren ordenari eusteko, ekitaldiaren kalitatea hobetzeko eta ekitaldiaren marka eraikitzeko, ekitaldiaren antolakuntza batzordeak parte hartzaile kopurua 400era mugatzea erabaki zuen. Guztira 46 talde erakarri zituzten probintzian, ia. 400 kirolari gogotsu parte hartzen.Lehiaketaren programak abiadura lasterketa, arauzko lasterketa, patroi lasterketa eta errendimendu lasterketa 4 handi 36 elementu txikiak barne hartzen ditu, lehiaketa taldeak 6 adin-talde hartzen ditu 15 talde.

3

Epaileen erabakien zuzentasuna eta uniformetasuna, kontratistaren eta antolatzaileen laguntza logistiko sakonarekin eta maila guztietan buruzagiek emandako garrantzia handiarekin batera, txapelketa osoa ondo eta ordenatuta joan zela ziurtatu zuten, kexarik edo gatazkarik gabe. txapelketan zehar, eta giro bero, indartsu eta alaiarekin joko zelaian.

4

Lehiaketa intentsiboko bi egunen ondoren, 37 proiektu eta 15 talde lehiatuko emaitza, 175 banakako irabazle."Sportsmanship Award" Zibo City, Zhoucun City North Middle School eta beste 15 unitate irabazi zituen.Jinan City, Changqing Barrutia, Phoenix Road Primary School Hao Longfei 42 entrenatzaileek "entrenatzaile bikainen titulua irabazi zuten", Shandong Light Industry Institute Ma Ziyao 72 "atletek kirolari bikainen titulua irabazi zuten", Binzhou College, hala nola 10 epaile Yu Hongliang Ten. arbitroei, Binzhou Collegeko Yu Hongliang barne, "epaile bikaina" titulua eman zieten.